[pl_row]
[pl_col col=12]
[pl_text]

Des de SOS TAXI, volem demanar disculpes, per la tardança de presentar els comptes, de l’aportat i pagat fins al moment des de la caixa de resistència, creada per a ajudar a tots els companys.

Companys afectats per la caça indiscriminada, per part de les administracions, simplement intentant criminalitzar a tot un sector, l’única sol·licitud del qual era… COMPLIMENT DE LA LLEI.

Hem cregut convenient, una vegada tancat l’any 2019, presentar els comptes, des del moment de l’obertura del compte fins a l’actualitat.

Volem també, agrair les aportacions solidàries, que han arribat des de diferents punts d’Espanya,per a ajudar a tots aquests companys que han estat injustament imputats en diferents fets, on en molts casos ni tan sols estaven presents, com a poc a poc es va demostrant, amb l’arxivament de les causes.

Des de SOS TAXI, també volem fer una condemna pública, a qualsevol mena de violència, sobretot a aquesta violència que es denomina legal, com la llei mordassa, que tan bién utilitzen les administracions, per a fer callar moviments socials, contra les injustícies que exerceixen aquests estaments contra el poble.

Números del compte en l’actualitat i els pagaments realitzats:

APORTACIONS TOTALS REALITZADES: 13.085€

APORTACIONS REALITZADES PELS COMPANYS, MITJANÇANT SORTEÓ: 12.770€ (2.554 bitllets)

DESPESES D’INFRAESTRUCTURA DEL SORTEIG ( BITLLETS, FULLETS CARTELLS ETC…): 400€

APORTACIONS VOLUNTÀRIES DE COMPANYS Al COMPTE: 315€

PAGAMENTS REALITZATS A COMPANYS: 6.721€

DESPESES DE COMISSIONS COMPTE: 29.04€

TOTAL EN COMPTE EN L’ACTUALITAT: 5934.96€

Cal recordar, que qualsevol company que vulgui veure el compte corrent des de la seva creació, fins a la data actual, no té més que posar-se en contacte amb nosaltres i les posarem a la seva disposició.

I també recordar, que qualsevol company, que tingui una causa pendent per les mobilitzacions exercides en la vaga de gener o juliol, tindrà a la seva disposició aquesta caixa de resistència, com advocats que estan col·laborant amb nosaltres.

[/pl_text]
[/pl_col]
[/pl_row]

Leave a comment