El pròxim 17 de juny, realitzarem l’últim lliurament als companys del banc d’Aliments. Volem demanar perdó, per no haver pogut començar abans aquesta iniciativa.

Però estem orgullosos, no sols, d’haver-la dut a terme, sinó orgullosos de veure a tots aquests companys i companyes, que s’han bolcat i fet realitat en aquesta iniciativa.

La finalització de l’estat d’alarma, porta al centre NOU QUITXALLES, a tancar el repartiment d’ajudes amb caràcter d’urgència que havien assumit, per a ajudar als més desfavorits, donant una resposta ràpida a les necessitats d’aquestes famílies, que més fortament van ser assotades per aquesta Pandèmia.

COMPANYS AJUDANT A COMPANYS

Encara recordem, com ens van rebre amb els braços oberts i ens ajudaran a fer realitat aquesta iniciativa per a ajudar a totes aquestes famílies del sector, que tan mal l’estan passant.

Volem que sapigueu, que no deixarem a ningú només, i per això, no sols continuarem buscant solucions per a continuar ajudant als COMPANYS.De moment enviarem un comunicat personal a cadascun dels companys que van sol·licitar l’ajuda, perquè sàpiguen quins són els passos que han de realitzar, per a sol·licitar aquesta ajuda en un centre més pròxim al seu domicili, també ens posarem a la disposició de qualsevol company, que necessiti que li acompanyem en aquest viatge, ajudant-lo a tramitar la documentació necessària.


També informem a totes aquelles persones que vulguin col·laborar en l’últim repartiment, que seran benvingudes i agrairem la seva col·laboració, ja que ens trobem per al Dimecres, amb prop de 100 lliuraments a diferents famílies del Sector.

Leave a comment