Enguany, davant la greu situació social que ha generat la crisi sanitària, posem en marxa amb moltíssima il·lusió la Campanya de Recollida Solidària de Joguines 2020.

Estimats companys i companyes:

Com bé és sabut, s’acosta unes dates molt especials per als més nens de les cases, unes dates que seran un bàlsam, perquè aquests puguin oblidar per uns per uns dies, tot aquest horror que hem passat enguany i més especialment aquestes famílies que viuen dia a dia aquest drama, sense necessitat que una pandèmia els recordi el vulnerables que som.

“No hi ha res més gratificant que saber que un nen o una nena serà molt feliç amb una joguina nostra”.

NOU QUITXALLES, associació que va estar al nostre costat, quan des de SOS TAXI els expliquem les dificultats que teníem, i conjuntament col·laborem per a dur a terme el projecte del Banc d’Aliments per als companys, quan més necessitaven d’una mà, per a poder portar un plat de menjar a les seves Famílies.

Ara ens toca acostar l’espatlla, i tornem a col·laborar junts.

*NOU *QUITXALLES, es va posar en contacte amb nosaltres per a explicar-nos, les restriccions que sofriran enguany i les dificultats que tindran, per a poder recollir joguines per a aquests nens i fer que puguin tenir el nadal que es mereixen.

Per això, des de SOS TAXI, hem decidit fer una recollida de joguines, per a uns 150 nens i d’aquesta manera intentar evitar, que per aquesta situació poden quedar-se sense la il·lusió de rebre els regals de les seves MAJESTATS ELS REIS MAGS.

Des de SOS TAXI, farem un pas més i la trigui nit de reis, sabent que la situació actual, no permetrà que els nens puguin gaudir de la cavalcada de reis, ens hem posat en contacte a les seves majestats explicant-los la situació d’aquests nens, i han decidit repartir-los les joguines enguany en taxi.

Per això demanem a tots els companys, no sols la donació de joguines, sinó la col·laboració per a recollir-los i el dia de Reis, portar a les seves majestats.

“QUE EN AQUESTES DATES TAN ESPECIALS, QUE CAP NEN, ES QUEDI SENSE UNA JOGUINA”

“DES DE SOS TAXI, US DESITGEM UN BON NADAL A TOTS I UN PROSPERO ANY NOU”

Canals per a col·laborar amb donacions i participar:

  • Web: www.sostaxi.cat
  • Email: recogidadejuguetes@sostaxi.cat
  • 665 16 76 85 (només *whastApp)
  • 650 75 19 89 (només *whastApp)

També pots col·laborar donant joguines o participar en la campanya activament, empleni amb les seves dades el següent formulari i ens posarem ràpidament amb vostè.

Gràcies per la seva col·laboració.
SoS Taxi Catalunya

Leave a comment