Els taxistes de Barcelona volem fer costat a les persones que han sofert la pèrdua d’un ser estimat durant aquesta pandèmia. Sabem que ha estat molt dur no poder acomiadar-se d’aquestes persones volgudes com us hagués agradat.

També sabem que hi ha moltes persones majors que han d’afrontar gestions relacionades amb els serveis funeraris, i que necessiten estar acompanyades i sentir-se orientades, en la realització d’aquestes gestions, que en les actuals circumstàncies es tornen més difícils.

Com a servei públic, els taxistes volem aportar el nostre granet de sorra per a alleujar aquesta situació.

PPer a això SOS TAXI i gràcies al suport realitzat des del programa “Ara Toca Treballar” de l’Associació Educativa Nou Quitxalles que ha dotat de 200 packs de pla formatiu, i a la Cooperativa de Formació AFQ, S.C.C.L, que ha dissenyat el programa adaptat al nostre servei, a partir d’aquest estiu podrem atendre, acompanyar i orientar amb major rigor a les persones que requereixin un trasllat a tanatoris, cementiris, asseguradores, gestories i qualsevol altre entorn on s’efectuïn serveis relacionats amb el procés funerari.

Dins del pla de formació i en el denominat 2n Cicle Virtual el projecte compta amb col·laboració dels equips de formació de els  Serveis Funeraris de Barcelona Mémora amb la finalitat d’aprofundir en aspectes professionals relacionats amb el sector.

Des de SOS TAXI mantenim la nostra proposta de valor, com a servei públic, que és continuar augmentant la professionalització del nostre col·lectiu de taxistes per a continuar donant solucions socials, oferint una atenció personalitzada a cada usuari i família, certificant als nostres professionals com els primers taxistes a Espanya especialitzats a orientar i assessorar en els trasllats als seus clients en temes relacionats amb les gestions funeràries.

Esperem que aquesta iniciativa resulti satisfactòria i beneficiosa per a tots els usuaris del taxi. De la mateixa manera estem treballant altres iniciatives que donin solucions socials en altres camps.

Leave a comment